Rahvusköögid  » Hispaania

Kataloonia kreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 magustoitu
Hispaaniast pärit magustoit maitseb hästi ka meie maiasmokkadele. Valmib 10 minutiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika pestud sidrunilt koor ( võimalikult vähese valge kihiga ) ning keeda 7,5 dl piimas. Teises kastrulis ( mitte alumiiniumist ) sega hoolikalt munakollased, kolmandik suhkrust ja veidi piima. Lisa sidrunikoorega keedetud piim ( võta koored enne välja ) , kuumuta väiksel tulel pidevalt segades. Lisa külmas piimatilgas segatud tärklis ning lase pidevalt segades pakseneda. Kuumuta veel 2 minutit. Vala kissell kausikestesse. Kuumuta järelejäänud suhkrut pannil niikaua, kuni see hakkab sulama ja muutub pruuniks ning vala kuumalt kausikestesse kreemi peale. Lase jahtuda ja serveeri. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
oquill 16.nov 2010 20:37
Muna peabki palju olema, siis on hea :) See vist ei erine palju creme brule-st?
syydyahv 29.märts 2006 19:14
Moodne munaroog
jõeke 29.märts 2006 19:03
liiga palju muna
1