Rahvusköögid  » Hispaania

Lambahautis oliividega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
See roog saab parim kondiga kintsutükkidest. Toit peab hauduma nii kaua, kuni liha kondi küljest lahti lööb.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega jahu ja pipar ning pane sinna lambaliha.
Sega, kuni lihatükid on jahuga korralikult kaetud. Kuumuta õli pannil ja prae liha, kuni see on ühtlaselt pruunistunud.
Tõsta pannilt ja kuivata majapidamispaberiga. Lõika kooritud sibulad pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Pane koos purustatud küüslaugu ja paprikaga samale pannile, kus liha praadisid, ja kuumuta, kuni sibul on pehme. Vala potti. Tõsta potti ka lambaliha. Lisa kooritud ja neljaks lõigatud tomatid, kooritud ja tükeldatud porgandid, tomatipasta, suhkur, vein, vesi, rosmariin, sidruni- ja kaneelikoor. Hauta kaane all aeg-ajalt segades 1,5 tundi. Sega juurde oliivid ja hauta veel 30 minutit.
Vahetult enne serveerimist lisa sidrunimahl ja hakitud piparmünt. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.
Loe ka: intervjuu "Pajaroad" autori Pille Endeniga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mäx 02.nov 2012 16:58
väga maitsev, eriti kartulipüreega :P
Aili 24.sept 2011 23:48
supper maitsev !
1