Rahvusköögid  » Hispaania

Hispaania sibulatšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sibulad ja laugud
Haki sibulad sentimeetristeks tükkideks. Pane nelgi- ja pipraterad kohvifiltrisse ning seo pika niidiga potisanga külge. Hauta kõiki aineid kaaneta anumas madalal kuumusel umbes 1 tund. Vürtsikotike võta 10 minuti pärast välja. Kui segu aurab enne ettenähtud aega päris kuivaks, lisa vett ja kata anum kaanega. Valmis tšatni peab olema paks, tumepruun ja läikiv. Tõsta väikestesse steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt. Serveeri liha- ja vorstiroogade lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kitti 11.aug 2012 21:14
see oli väga imelik.Mitte ka väga hea :N
1