Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hispaania

Hispaania sibulatšatni

Hispaania

Hispaania sibulatšatni

Sibulad ja laugud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
1 kg sibul
350 g pruun suhkur
200 g tumedad seemneteta rosinad
2 dl valge vein
2 dl õuna- või valgeveiniäädikas
2 tl sool
5 tera vürtspipar ehk piment
5 tera vürtsnelk
Haki sibulad sentimeetristeks tükkideks. Pane nelgi- ja pipraterad kohvifiltrisse ning seo pika niidiga potisanga külge. Hauta kõiki aineid kaaneta anumas madalal kuumusel umbes 1 tund. Vürtsikotike võta 10 minuti pärast välja. Kui segu aurab enne ettenähtud aega päris kuivaks, lisa vett ja kata anum kaanega. Valmis tšatni peab olema paks, tumepruun ja läikiv. Tõsta väikestesse steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt. Serveeri liha- ja vorstiroogade lisandiks.

KOMMENTAARID

kitti 11.aug 2012 21:14
see oli väga imelik.Mitte ka väga hea :N
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes