Rahvusköögid  » India

Riisikreem safrani ja kardemoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toitu õigesti vastavalt oma kehatüübile Autor: Anjum Anand
See on kerge ja kosutav India puding, mida on hõlbus seedida ja mis jahutab kõhtu. Serveerin seda pudingit ilma puuviljalisandita, mis teeks roa raskemini seeditavaks. Kui sul on aga näiteks külalised, serveeri siia kõrvale kuumutatud kuivatatud viigimarju või värskeid viigimarju, mis on üle piserdatud meega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kausis riisijahu, suhkur, jahvatatud mandlid ja 75 ml piima sametiseks pastaks.
2. Kuumuta keskmisel kuumusel kastrulis ülejäänud piim safraniga, sega pidevalt. Kui piim on õrnalt keema hakanud, sega juurde piima ja riisijahu segu.
3. Kuumuta segades keskmisel kuumusel 10-15 minutit või kuni segu meenutab poolpaksu kondiitrikreemi. Maitsesta segades kardemonipulbriga. Vala kreem serveerimiskaussidesse, kata kinni ja jahuta külmikus. Enne serveerimist kaunista röstitud mandlilaastudega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa