Uudiskiri Instagram Facebook
 
India

Mango-lassi

India

Mango-lassi

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Toeka söömise lõpuks sobib kerge magusroog, mille maitseomadused sõltuvad kasutatavast mangopüreest. Vali võimalikult naturaalne toode.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 dl Mangopüree
6 dl Keefir (või maitsestamata jogurt)
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Kardemon (jahvatatud)
SERVEERIMISEKS
Jääkuubikud
Meliss või piparmünt
Püreesta kõik ained kohevaks ning maitsesta endale meelepäraselt täiendavalt suhkru või vürtsidega. Serveeri klaasist, mille põhjas on jääkuubikud. Võid jogurti asemel kasutada ka veega lahjendatud hapukoort. Soovi korral lisa pisut roosivett või hakitud piparmündi- ja melissilehti.

Märksõnad

kaiemeimango-lassi

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga