Rahvusköögid  » India

Ehtindialik sealiha kartulitega

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Mahedam versioon indiapärasest lihast kastmes.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista sibulaviilud õlis üsna pruuniks, eemalda pannilt ning jäta ootele. Pruunista samal pannil väikesed sealihakuubikud, vajadusel lisa õli. Maitsesta soola ja kormapastaga. Sega hästi läbi ning lisa terved küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Vala peale nii palju vett, et see toiduained kataks. Hauta mõõdukas kuumuses kaane all kuni liha ja kartulite pehmenemiseni. Lisa mahedama maitse saamiseks võid. Kontrolli maitsestust, vajadusel lisa soola ja pipart ning serveeri krõbeda sibula ja ohtra maitserohelisega.
Mis on korma?
Korma on üks karrikastme tüüpe. Ei karri ega korma tähenda mitte vürtsisegu, vaid vürtsirohket kastmes rooga. Mõlemad on valmistatud lihast, kanast või köögiviljadest, kusjuures need komponendid enne kas röstitakse või pruunistatakse ning seejärel hautatakse. Kui klassikalises kormas on rohkem vürtsköömneid ja koriandrit (kuivatatud ja jahvatatud või uhmerdatud vürtsid segatakse ghee’ga ning saadud segu segatakse jogurtiga), siis karridest leiad rohkem tuliseid vürtse, tšillit ja pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa