Rahvusköögid  » India

Kanacurry

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Karriga maitsestatud kanaroog
Kogus: 1 portsjon
1 keskmine broiler
3 sl õli
2 sibulat
2 suurt kõva õuna
2 küüslauguküünt
0,5 tl jahvatatud kaneeli
0,5 tl jahvatatud muskaati
2 tl karrit
2 tomatit
1 purk kookospiima
2 sl sidrunimahla
1 dl rõõska koort 
Lõika kana portsjontükkideks, eemaldades kere küljest kõigepealt jalad, seejärel tiivad ja viimasena mõlemad rinnafileed.
Poolita jalad liigese kohalt ning lõika fileed põigiti kaheks.
Aja õli suures hautamisnõus keskmisel kuumusel tuliseks, lisa peenestatud sibul, tükeldatud õun, noaga peenestatud küüslauguküüned, kaneel ja muskaat.
Kuumuta segades mõned minutid, seejärel lisa kanatükid ja karri ning kuumuta veel 5 minutit, kanatükke üks kord keerates.
Lisa kooritud tomatite tükeldatud viljaliha ja kookospiim ning hauta kaane all 40 minutit.
Lisa sidrunimahl ja koor ning lase siis ilma kaaneta ägedalt keeda, kuni kaste saavutab meelepärase paksuse.
Maitsesta soolaga.
Paku juurde keedetud riisi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa