Rahvusköögid  » Itaalia

Itaalia perenaise pitsapõhja tainas

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga
Et lõunasöögiks pitsat valmistada, panevad itaalia perenaised pitsataina kerkima kohe pärast hommikusöögi lõpetamist. See tainas vajab tavapärasest rohkem kerkimisaega, seega sobib pigem nädalavahetuse küpsetuseks.
Taina tegemisel toimi nii, nagu on õpetatud pitsapõhja valmistamise etappides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ellu 26.nov 2012 08:37
Miks te pitsapõhja ajaloost ei kirjuta :p
Keit 17.veeb 2012 15:14
Kui palju sellest kogusest tainast saab? Jahu tundub päris palju, kas veaks kaks plaati pitsat välja või siiki üks?
Olga 23.juuni 2011 07:43
Samad sõnad, lemmikretsept
elisabethls 25.nov 2010 09:34
Parim pitsapõhi, mida olen teinud!
1