Rahvusköögid  » Itaalia

Affogato ehk espresso vanillijäätisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
On see kuum või külm, jook või dessert? Tegelikult on ta seda kõike – kiire itaalia magusroog, mis võlub oma lihtsusega! Valmib kiirelt ja sobib rikastama ka pidulikumat õhtusööki. Vajad vaid kvaliteetset vanillijäätist ja värskelt valmistatud espressot.
Kogus: 4 portsjonit
Võta jäätisepalli veeretajaga vanillijäätisest pallid, tõsta serveerimisnõusse. Valmista kohv ja vala jäätise peale, serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hindaja 07.nov 2010 16:25
hea:P
hindaja 07.nov 2010 16:24
väääääääääääääga hea:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:D:-
D:D:D:D:D:D:D:P:P:P:-
P:P:P:P:P:P:P:P:P
1