Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Affogato ehk espresso vanillijäätisega

Itaalia

Affogato ehk espresso vanillijäätisega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
On see kuum või külm, jook või dessert? Tegelikult on ta seda kõike – kiire itaalia magusroog, mis võlub oma lihtsusega! Valmib kiirelt ja sobib rikastama ka pidulikumat õhtusööki. Vajad vaid kvaliteetset vanillijäätist ja värskelt valmistatud espressot.
Retsept
portsjonile
2 dl Espresso või väga kange kohv
400 g Vanillijäätis
Võta jäätisepalli veeretajaga vanillijäätisest pallid, tõsta serveerimisnõusse. Valmista kohv ja vala jäätise peale, serveeri kohe.

KOMMENTAARID

hindaja 07.nov 2010 16:25
hea:P
hindaja 07.nov 2010 16:24
väääääääääääääga hea:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:D:-
D:D:D:D:D:D:D:P:P:P:-
P:P:P:P:P:P:P:P:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes