Rahvusköögid  » Itaalia

Kohvi-pannacotta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kuulus itaalia magustoit, mille muudab tavapärasest erinevaks kohv. Konjaki võid asendada ka brändi või kohvilikööriga või hoopis välja jätta.
Kogus: 4 portsjonit
Pane želatiinilehed külma vette pehmenema või sega želatiinipulber veega ja lase paisuda 5 minutit. Kuumuta kastrulis vahustamata koor, kohv ja suhkur. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ning sega kooresegusse. Paisutatud želatiin sulata kuumaveevannis ja vala kastrulisse. Viimaks lisa vanillsuhkur ja konjak. Jaga segu kohvitassidesse või pokaalidesse, hoia külmkapis 5 tundi kuni üleöö.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 22.sept 2012 16:40
Aitäh neile, kes selles retseptis ?elatiini koguses viga märkasid. Retsept on nüüd parandatud ja et valed andmed teisigi roa tegijaid eksiteele ei viiks, kustutasin vastavad kommentaarid ära. Veelkord suur tänu kirjutajaile!
K. 13.juuni 2012 13:38
Et liiga rammus poleks, asendasin vahukoore kohvikoorega ja lugedes eelnevaid postitusi, suurendasin zelatiini kogust - 2 sl (mitte triiki täis) 2 sl vett ja väga hea sai nii maitselt kui konsistentsilt!
siirikirikal 13.juuni 2012 09:14
?elatiini kogused on õiged ja pannacotta ei tohiks vedel küll jääda.
sandra 24.veeb 2012 18:42
2tl ?elatiini selle koguse peale? 2 sl äkki ikka ja u 5 sl vett? Ma ei vaadanud seda esimest korda tehes ja kõik jäi jumala vedel :S
darja 11.märts 2010 19:49
kui ma asetan vahukoor joogurtiga, kas tuleb ka hea? :)
helen 30.dets 2009 16:26
Mäletan, et kunagi proovisin seda retsepti... Mul isiklikult ajas südame pahaks - vahukoore rammusus ja kange kohv üheskoos ei sobinud mulle. Teised sõid ja... kehitasid õlgu.
kasepats 30.dets 2009 11:55
super hea dessert :Y
1