Rahvusköögid  » Itaalia

Ricotta-smuuti maasikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Üks ütlemata lihtne, maitsev ning toitev jook suvisesse hommikusse. Mahlased maasikad ja kreemine banaan on eriliselt mõnus kooslus.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Puhasta maasikad. Tõsta kõik komponendid blenderisse. Selle puudumisel võib kasutata ka saumikserit. Püreeri ühtlaseks, vala klaasi ja joo kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anxsar 20.sept 2011 23:20
Väga maitsev, olen 2 korda teinud. Üldiselt peab tegema topelt koguse, sest muidu panevad lapsed kõik nahka ja ise ei saagi nautida smuutit. Terved maasikad olen asendanud sügavkülmast võetud maasikatoormoosiga ja jääkuubikuid polegi siis vaja.
1