Rahvusköögid  » Itaalia

Risoto vahuveini ja marjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Riisiraamat Autor: Rudolf Visnapuu
Vahuveinirisoto, millele on lisatud vaarikaid, sobib hästi romantilisele õhtusöögilauale või ka näiteks sõbrapäevaks. Vaarikate asemel võid loomulikult kasutada ka maasikaid, virsikuid, viinamarju või ananassi. Mõnusalt kreemjaks teeb roa vahukoor.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta potis või, lisa riis ja prae 3–4 minutit. Lisa vahuvein ja hauta tasasel tulel, kuni vein aurustub. vajadusel lisa keevat vett, kuna riis peab jääma lõpuks mõnusalt pehme. Jahuta segu maha ja lisa vanillisuhkruga vahustatud koor. Kui mass on muutunud ühtlaseks, lisa maitse järgi suhkrut. Lisa vaarikad ja sega kergelt läbi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa