Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Šokolaadirisoto maasikatega

Itaalia

Šokolaadirisoto maasikatega

Rudolf Visnapuu Riisiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Siin üks hõrgutis romantilisele õhtusöögilauale. Šokolaad riisiga on omapärase maitsega ja ka valmistamine pole keeruline. Põnevust võid risotole lisada Vana Tallinna likööriga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
180 g Risotoriis
1 spl Või
4 dl Rõõsk koor 10%-line
2 -2.5 dl Piim
2 spl Suhkur
150 g Tume šokolaad (mõru)
Kaneel (jahvatatud)
Aedmaasikas
Sulata või potipõhjas ja prae riisi 3–4 minutit. Lisa kohvikoor ja piim ning hauta tasasel tulel ühtlaseks mõnusaks massiks. Maitsesta suhkruga. Purusta šokolaad väikesteks tükkideks ja lisa risotole. Lõpus maitsesta soovi korral kaneeliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes