Rahvusköögid  » Itaalia

Kana-kukeseene burschetta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tallegg
Toitvad ja kiiresti valmistatavad võileivad on tänuväärne toit. Eriti tore, kui vahelduseks vorstile ja võile saab leivakatteks kasutada kvaliteetset ja tervislikku külmpressitud oliivõli ning sooja kanast-seentest valmistatud katet. Tervislik ja soe kõhutäis passib nii lõunaks kui kergemaks õhtuooteks, olles samas ka mõnus suupiste pidulauale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda ja prae kukeseened läbi. Koori ja haki küüslauk ning prae ürdivõis kuldseks, seejärel lisa kanafilee ja prae umbes 10 minutit, kuni kanafilee on küps. Nüüd lisa kukeseened ja hakitud tüümian ning prae veel paar minuti. Vajadusel maitsesta segu soolaga ja tõsta tulelt.

2. Viiluta ciabatta ja rösti rösteris krõbedaks. Nirista igale ciabattaviilule oliiviõli ja tõsta peale kana-seenesegu ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa