Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Bruschetta spinati ja ricotta´ga

Itaalia

Bruschetta spinati ja ricotta´ga

Kristel Vokk Estover
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Mõnus vaheldus tavapärastele bruchetta´dele, mis sobivad nii suupisteks veini kõrvale kui ka niisama näksimiseks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 viilu Ciabatta
Oliiviõli
100 g Beebispinat
15 g Või
0.25 tl Muskaatpähkel (värskelt riivitud)
2 küünt Küüslauk
Ricotta või
150 g ricotta-kohupiimapasta
2 tl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
1. Määri ciabatta-saia viilud oliiviõliga ning küpseta ahjus krõbedaks.
2. Haki spinatilehed väiksemaks ning loputa jooksva vee alt läbi. Pane pannile või sulama, lisa sulanud võisse hakitud küüslauguküüned. Lisa juurde kurnatud spinatilehed ning prae kuni liigne vedelik on spinatist aurustunud. Maitsesta muskaatpähkli ja vähese soolaga.
3. Maitsesta ricotta soola ja sidrunimahlaga.
4. Tõsta krõbedatele saiadele veel soe spinatisegu ning kata ricotta´ga. Jahvata peale pisut värsket pipart ning söö kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült