Rahvusköögid  » Itaalia

Bruschetta spinati ja ricotta´ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Mõnus vaheldus tavapärastele bruchetta´dele, mis sobivad nii suupisteks veini kõrvale kui ka niisama näksimiseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri ciabatta-saia viilud oliiviõliga ning küpseta ahjus krõbedaks.
2. Haki spinatilehed väiksemaks ning loputa jooksva vee alt läbi. Pane pannile või sulama, lisa sulanud võisse hakitud küüslauguküüned. Lisa juurde kurnatud spinatilehed ning prae kuni liigne vedelik on spinatist aurustunud. Maitsesta muskaatpähkli ja vähese soolaga.
3. Maitsesta ricotta soola ja sidrunimahlaga.
4. Tõsta krõbedatele saiadele veel soe spinatisegu ning kata ricotta´ga. Jahvata peale pisut värsket pipart ning söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa