Rahvusköögid  » Itaalia

Kümne minuti tiramisu

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Kiire tiramisu maitseb hästi kohe, aga vana tõde on, et seistes läheb see aina paremaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Valmista kohv ja sega likööriga. Sega toorjuust puulusikaga pehmeks. Lisa suhkur ja munakollased ning hõõru ühtlaseks. Tõsta pokaali põhja küpsised, nirista peale kohvisegu ja tõsta peale kreem. Kaunistamiseks riivi peale šokolaad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 14.mai 2012 09:20
algaja: see on veidi maitseasi. Mõnele meeldib, kui küpsised on veel veidi krõbedad, mõnele aga vastupidi, küpsised peavad olema kreemi niiskusest pehmeks imbunud nagu "päris" tiramisu´l.
algaja 12.mai 2012 21:04
kas ta peab seisma või võib kohe ka servaarida?
Tiramisu 26.märts 2012 10:27
Tavaliselt lasen seista 3-4 tundi enne serveerimist.
Rita 08.märts 2012 15:38
Kui kaua see seisma peaks?
1