Rahvusköögid  » Itaalia

Kodujuustu-semifreddo halvaaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Semifreddo on Itaalia magustoit, mis tähendab itaalia keeles poolkülma. Sellise magusa ja rammusa järelroa puhul piisab vaid, kui segu valada piklikku või ümmargusse vormi ja sügavkülmutada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega omavahel kodujuust, suhkur, vanillsuhkur, kaneel ja murendatud halvaa. Vahusta vahukoor ja lisa õrnalt ülejäänud massile.
2. Vala segu piklikku keeksivormi ja hoia sügavkülmas vähemalt 4 tundi kuni üleöö. Kasta vorm korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele. Lase külmkapis 10 minutit seista ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aiki 08.jaan 2012 22:27
väga kiire ja hea magustoit külalistele pakkumiseks,meile maitses!
1