Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Kodujuustu-semifreddo halvaaga

Itaalia

Kodujuustu-semifreddo halvaaga

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Oma Maitse
Semifreddo on Itaalia magustoit, mis tähendab itaalia keeles poolkülma. Sellise magusa ja rammusa järelroa puhul piisab vaid, kui segu valada piklikku või ümmargusse vormi ja sügavkülmutada.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
250 g Kodujuust
0.5 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
100 g Halvaa
2 dl Rõõsk koor (vähemalt 35%-line)
1. Sega omavahel kodujuust, suhkur, vanillsuhkur, kaneel ja murendatud halvaa. Vahusta vahukoor ja lisa õrnalt ülejäänud massile.
2. Vala segu piklikku keeksivormi ja hoia sügavkülmas vähemalt 4 tundi kuni üleöö. Kasta vorm korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele. Lase külmkapis 10 minutit seista ja serveeri.

KOMMENTAARID

aiki 08.jaan 2012 22:27
väga kiire ja hea magustoit külalistele pakkumiseks,meile maitses!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke