Rahvusköögid  » Itaalia

Musta sõstra tiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tiramisu Autor: Angeelika Kang
Pikantne ja tugeva maitsega must sõstar sobib tiramisusse igal aastaajal, küll aga on ta parim otse põõsa küljest nopituna. Kuulsa Prantsuse likööri asemel sobib tiramisu'd maitsestama ka kodukootud liköör.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega mustad sõstrad, liköör ja tuhksuhkur ning lase maitsestuda. Eralda munakollased munavalgetest. Vahusta suures kausis munakollased ja suhkur heledaks tihkeks vahuks ning lisa siis mascarpone. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult ülejäänud massi hulka. Kasta küpsised ükshaaval liköörisegusse ja lao kiht pokaali põhja. Kata mascarpone-kreemi ja mustasõstraseguga. Tee nii veel üks kiht. Kata kilega ja lase külmkapis maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üle öö. Serveerimisel kaunista värskete mustade sõstardega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa