Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Kohvi-semifreddo

Itaalia

Kohvi-semifreddo

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaalia magustoit, mis tõlkes tähendab poolkülma vahtu. Maitseb hästi koos mandliküpsistega.

20-40 min

+ 6 tundi külmutamiseks

Retsept
portsjonile
3 spl Liköör (näiteks Amaretto)
1.5 dl Kohv (kange või espresso)
4 tk Munakollane
1 dl Suhkur
4 dl Rõõsk koor 35%-line
50 g Mandlid (purustatud)
Sega omavahel liköör ja kohv. Mikserda munakollased ja suhkur kohevaks vahuks, lisa kohvisegu. Vahusta koor ja rösti mandlipuru kergelt pannil. Sega kõik ained omavahel läbi ning tõsta ühte suuremasse või mitmesse väiksemasse vormi. Silu pealt ühtlaseks, kata toidukilega ja hoia sügavkülmas 6 tundi kuni üleöö. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ning kummuta maius serveerimisalusele. Vii kohe lauale.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes