Rahvusköögid  » Itaalia

Kohvi-semifreddo

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohviraamat Autor: Angeelika Kang
Itaalia magustoit, mis tõlkes tähendab poolkülma vahtu. Maitseb hästi koos mandliküpsistega.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 6 tundi külmutamiseks

Kogus: 8 portsjonit
Sega omavahel liköör ja kohv. Mikserda munakollased ja suhkur kohevaks vahuks, lisa kohvisegu. Vahusta koor ja rösti mandlipuru kergelt pannil. Sega kõik ained omavahel läbi ning tõsta ühte suuremasse või mitmesse väiksemasse vormi. Silu pealt ühtlaseks, kata toidukilega ja hoia sügavkülmas 6 tundi kuni üleöö. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ning kummuta maius serveerimisalusele. Vii kohe lauale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa