Rahvusköögid  » Itaalia

Amarula panna cotta

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: Altia Eesti
Suvine vallatu magustoit.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 5-6 tundi tardumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette likku. Mõõda piim, vahukoor ja suhkur potti. Lisa vanillikaun ja kuumuta, kuni suhkur on sulanud ning lase siis veel 2-3 minutit mõõdukal kuumusel segul keeda. Võta vanillikaun välja. Pigista želatiinilehed võimalikult kuivaks ja sulata kuumas vedelikus. Lisa Amarula Cream liköör ja sega kõik hästi läbi. Nüüd loputa vormid külma veega üle ja vala kreem vormidesse (või pokaalidesse). Pane magustoit vähemalt 5-6 tunniks külmakappi tarretuma. Serveeri värskete marjade või marjapüreega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa