Rahvusköögid  » Itaalia

Metsmaasika-zabaglione

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Mis võiks olla veel luksuslikum, kõigile kättesaadavam ja maitsvam kui metsmaasikad kooreses kastmes? Korja metsmaasikad kõrre otsa. Jäta koht hästi meelde ja mine ülehomme jälle! Valmista kaste, mis vastupidiselt oma keerulisele hääldusele valmib lihtsalt, kuigi esmalugemisel ehk nii ei tundu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Löö munad kuumakindlasse kaussi, pudista näpuotsaga soola, suhkrut ja valget veini. Lase potis vesi keema, tõsta kauss sinna sisse ja vahusta vispliga, kuni segu pakseneb ja teda on umbes kaks korda enam. Nüüd pane kauss külma veega täidetud kaussi või kraanikaussi ja vispelda seni, kuni kaste on jahtunud. Seejärel vahusta vahukoor, lisa jahtunud kastmele, sega ning vala pokaalidesse. Lüki metsmaasikad kõrrelt vupsti! Sisse, ning ongi valmis! Kõrvale serveeri Valeri küpsiseid või keelekesi. Suve üks mõnusaimaid maitseid!
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa