Rahvusköögid  » Itaalia

Marja-tiramisu Philadelphia toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
Tiramisu, mis hiilgab intensiivsete maitsete poolest. Nagu peab.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 4 tundi külmikus tahenemiseks

1. Pressi apelsinidest mahl välja ning lisa juurde Cointreau liköör.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks. Vahusta vahukoor koos vanilllsuhkruga kergelt vahule. Sega vahukoor toorjuustusegule ning tõsta ettevaatlikult läbi.
3. Poolita niipalju ühesuuruseid maasikaid, et need kataks koogivormi ääred. Ülejääänud maasikad haki väiksemaks.
4. Voorderda 24-cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Lao apelsinimahla sisse kastetud küpsised koogivormi põhja, tõsta äärde pooleks lõigatud maasikad, vala peale 1/2 toorjuustusegust, puista peale maasikaid. Korda tegevust küpsiste ja toorjuustuga.
5. Tõsta kook 4 tunniks külmkappi ning enne serveerimist kaunista värskete marjadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lili 07.nov 2015 23:39
Küpsiseid kulub küll rohkem kui retseptis.
bob 08.mai 2015 15:27
mitu apelsini?????
Marili 11.jaan 2015 13:45
Tundub imehea kook olevat. Palun täpsustage, mitut apelsini kasutama peaks?
küpsetaja 16.veeb 2014 16:03
väga häiriv, et koostisosade nimekirjas pole apelsinidest sõnagi ja retseptis esimene asi: pressi apelsinidest mahl välja! Mis apelsinid???
1