Rahvusköögid  » Itaalia

Vaarikatiramisu

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kreemi valmistamiseks kuumuta potis pidevalt segades piim ja suhkur keemiseni. Klopi teises kausis munad ja jahu ühtlaseks. Vala piim munasegusse ja sega ühtlaseks. Kalla mass potti tagasi ja jätka nõrgal kuumusel pidevalt segades kuumutamist. Kui kreem on paksenenud, tõsta tulelt. Jahuta kaane all täielikult. Maitsesta vanillsuhkruga ja sega hulka mascarpone.

2. Sega kohv ja liköör. Vala madala kausi või pokaalide põhja kiht kreemi. Kasta küpsised ükshaaval kohvisegusse ja lao kiht küpsiseid. Kata kreemikihiga ja poolte vaarikatega. Tee nii veel 2–3 kihti, kuni aineid jätkub. Pealmiseks kihiks jäta mascarpone-kreem. Kaunista kohvipuru või kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa