Rahvusköögid  » Itaalia

Panna cotta marineeritud maasikatega

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane želatiinilehed külma vette pehmenema. Kuumuta kastrulis koor, piim ja suhkur keemiseni. Tõsta tulelt ning sega hulka kuivaks pigistatud želatiinilehed. Lisa jogurt ja sega ühtlaseks. Vala segu väikestesse või ühte suuremasse vormi. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.

2. Pane kõik marinaadiained, välja arvatud liköör, kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Tõsta tulelt ning sega hulka liköör. Puhasta maasikad ja lõika neljaks. Vala marinaad maasikatele, sega läbi ning kata kauss toidukilega. Lase maitsestuda paar tundi.

3. Kasta vormid korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele. Serveeri koos marineeritud maasikatega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa