Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Valge ja tumeda šokolaadi tiramisu

Itaalia

Valge ja tumeda šokolaadi tiramisu

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Valge ja tume šokolaad, vaarikad ja mahe kreem – vastapandamatu kooslus!

üle 60 min

40 min + 2 tundi külmkapis

Retsept
portsjonile
100 g Valge šokolaad
3 dl Vahukoor
2 tk Muna
3 spl Suhkur
500 g Mascarpone
1.5 dl Kange kohv
1 dl Kohviliköör
24 tk Biskviitküpis (Savoiard vm)
250 g Vaarikad (värsked või külmutatud)
0.75 dl Vahukoor
1. Sulata valge šokolaad vesivannil. Lase pisut jahtuda.

2. Vahusta koor ja sega šokolaadiga.

3. Vahusta munad 2 sl suhkruga, klopi juurde mascarpone. Sega vähehaaval šokolaadi hulka.

4. Sega kohv, kohviliköör ja 1 sl suhkrut. Kasta 8 küpsist kohvisse ja lao alusele.

5. Peale määri pool mascarponest ja tõsta peale pooled vaarikad. Teine kiht tee 8 niisutatud küpsisest, ülejäänud mascarponest ja vaarikatest. Peale pane viimased 8 kohvisse kastetud küpsist.

6. Kata toidukilega ja jäta 2 tunniks külma seisma.

7. Sulata tume šokolaad koos vahukoorega, lase pisut jahtuda ja nirista koogile.

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp