Rahvusköögid  » Itaalia

Valge ja tumeda šokolaadi tiramisu

Keskmine hinne: 2.46 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Valge ja tume šokolaad, vaarikad ja mahe kreem – vastapandamatu kooslus!
Valmistusaeg: üle 60 min

40 min + 2 tundi külmkapis

Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata valge šokolaad vesivannil. Lase pisut jahtuda.

2. Vahusta koor ja sega šokolaadiga.

3. Vahusta munad 2 sl suhkruga, klopi juurde mascarpone. Sega vähehaaval šokolaadi hulka.

4. Sega kohv, kohviliköör ja 1 sl suhkrut. Kasta 8 küpsist kohvisse ja lao alusele.

5. Peale määri pool mascarponest ja tõsta peale pooled vaarikad. Teine kiht tee 8 niisutatud küpsisest, ülejäänud mascarponest ja vaarikatest. Peale pane viimased 8 kohvisse kastetud küpsist.

6. Kata toidukilega ja jäta 2 tunniks külma seisma.

7. Sulata tume šokolaad koos vahukoorega, lase pisut jahtuda ja nirista koogile.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa