Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

SEENERISOTTO

Itaalia

SEENERISOTTO

Itaalia köök
PrindiSoovita sõbrale
Riisroog seenetga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
150 g peekonit
oliivõli
võid
2 dl riisi
soola
pipart
5-6 tomatit
400 g värskeid seeni (shampinjone, austerservikuid või kukeseeni)
6 dl puljongit
riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
1 sl seemneteta rosinaid
200 g külma prae- või keeduliha
Valmistusviis
Tükeldatud peekon praadida õlis ja võis. Lisada hakitud sibulad ja riis ning hautada, kuni riis on muutunud läbipaistvaks. Panna juurde tükeldatud seened ja tomatid, maitsestada. Valada juurde puljong ning hautada riis pehmeks. Enne serveerimist segada sisse tükeldatud liha ja rosinad. Puistata pinnale riivitud Parmesani juustu.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes