Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Liharullid juustuga

Itaalia

Liharullid juustuga

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Itaalia roog. Juustukangidega täidetud veiseliharullid tomatikastmes. Sobib pasta juurde.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk õhuke veiseliha lõik
sool
pipar
0.75 sl jahu
0.5 tk muna
0.25 sl piim
0.5 dl riivsai
50 g juust
0.5 sl õli või rasv
1.5 tk Tomat
0.25 tl tomatipüree
0.0625 tl tüümian
0.0625 tl suhkur
0.75 sl rõõsk koor või taimeõli
Valmistusviis
Lihalõigud vasardatakse õhukeseks, puistatakse soola ja pipart peale, igaühele asetatakse sõrmepikkune juustukang.
Liha keeratakse ümber juustu rulli, kinnitatakse orgiga või seotakse nööriga kinni.
Liharulle veeretatakse jahus, seejärel muna-piima segus ja viimaks riivsaias.
Praetakse ümberringi rasvas või taimeõlis helepruuniks.
Tomatid kastetakse keeva vette ja kooritakse, seemned eemaldatakse.
Lisatakse rasv, tomatipüree, tüümian ja suhkur.
Kõik koos keedetakse nõrgal tulel paksuks kastmeks.
Keetmise lõpul lisatakse taimeõli.
Tomatikaste valatakse liharullidele ja hautatakse kaanega kaetult veel 8-10 minutit.
Liharulle serveeritakse kuumalt kastmega kaetult, lisandiks keedetud makaronid või nuudlid, tomatid ja kurgi- või lehesalat.

Märksõnad

liharullidjuustuga

KOMMENTAARID

elenora 01.nov 2004 15:25
juust sulas rullide seest välja.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool