Rahvusköögid  » Itaalia

Liharullid juustuga

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: Rahvaste toite.
Itaalia roog. Juustukangidega täidetud veiseliharullid tomatikastmes. Sobib pasta juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lihalõigud vasardatakse õhukeseks, puistatakse soola ja pipart peale, igaühele asetatakse sõrmepikkune juustukang.
Liha keeratakse ümber juustu rulli, kinnitatakse orgiga või seotakse nööriga kinni.
Liharulle veeretatakse jahus, seejärel muna-piima segus ja viimaks riivsaias.
Praetakse ümberringi rasvas või taimeõlis helepruuniks.
Tomatid kastetakse keeva vette ja kooritakse, seemned eemaldatakse.
Lisatakse rasv, tomatipüree, tüümian ja suhkur.
Kõik koos keedetakse nõrgal tulel paksuks kastmeks.
Keetmise lõpul lisatakse taimeõli.
Tomatikaste valatakse liharullidele ja hautatakse kaanega kaetult veel 8-10 minutit.
Liharulle serveeritakse kuumalt kastmega kaetult, lisandiks keedetud makaronid või nuudlid, tomatid ja kurgi- või lehesalat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elenora 01.nov 2004 15:25
juust sulas rullide seest välja.
1