Rahvusköögid  » Itaalia

Sealihataskud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Oliivi-kapparitäidisega sealihataskud. Lisandiks sobib pehme roheline risotto.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Võta pooled oliividest ja kapparid ning haki peeneks. Lõigu lihast taskud (selleks lõika ainult iga teine viil lõpuni lahti, nii et viilud jäävad kahekaupa kokku). Täida "taskud" oliivi-kappariseguga. Küpseta lihataskuid praepannil mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Lõppjärgus pane kaas peale, et liha korralikult läbi küpseks. Pane ka ülejäänud oliivid pannile ja kuumuta läbi.
 Itaaliapärased sealihataskud maitsevad eriti hästi koos pehme rohelise risottoga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa