Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Sealihataskud

Itaalia

Sealihataskud

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Oliivi-kapparitäidisega sealihataskud. Lisandiks sobib pehme roheline risotto.

20-40 min

Retsept
portsjonile
150 g sea välisfilee
50 g tükeldatud konservoliivid (rohelised)
0.25 sl Kappar
sool
Must pipar
praadimiseks õli
Võta pooled oliividest ja kapparid ning haki peeneks. Lõigu lihast taskud (selleks lõika ainult iga teine viil lõpuni lahti, nii et viilud jäävad kahekaupa kokku). Täida "taskud" oliivi-kappariseguga. Küpseta lihataskuid praepannil mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Lõppjärgus pane kaas peale, et liha korralikult läbi küpseks. Pane ka ülejäänud oliivid pannile ja kuumuta läbi. Itaaliapärased sealihataskud maitsevad eriti hästi koos pehme rohelise risottoga.

Märksõnad

sealihataskud

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga