Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Osso bucco

Itaalia

Osso bucco

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Osso bucco ehk pajaroog vasikakoodist.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg vasika koodilõigud (soovitavalt tagakoodilõigud)
2.5 sl nisujahu
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
2.5 sl või
1 tk Sibul
10 cm Porrulauk
2 tk Porgand
10 cm Varsseller
2 dl lihapuljong
400 g kooritud tomatid
1 küüs Küüslauk
1 oks Tüümian
1 leht Loorber
0.5 tl rosmariin või basiilik
0.5 dl hakitud petersell
Paneeri liha soola ja valge pipraga maitsestatud jahus, pruunista kastrulis võis. Viiluta sibul, porru, porgand ja seller ning aseta liha peale. Vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa tükeldatud küüslauk ning ülejäänud maitseained-ürdid (v.a. petersell), hauta kaane all madalal kuumusel 1-1,5 tundi. Serveerimisel lisa petersell. Paku keedetud pasta või riisiga. Retsepti kogus on arvestatud kuuele sööjale.

Märksõnad

buccoosso

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga