Rahvusköögid  » Itaalia

Jogurtiga panna cotta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Kuulsa itaalia magustoidu lahjem versioon, milles on kasutatud nii vahukoort kui ka maitsestamata jogurtit. Maitset ja värvi lisab marja- või puuviljapüree.
Kogus: 4 portsjonit
Pane želatiinilehed külma vette pehmenema (želatiinipulber sega veega ja lase 5 minutit paisuda). Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sega vähese kuuma veega (paisutatud želatiin sulata kuumaveevannis). Jahuta želatiinisegu. Vahusta vahukoor, suhkur ja vanillsuhkur kergeks vahuks. Lisa maitsestamata jogurt ning jahutatud želatiin. Sega ühtlaseks ja vala klaasidesse või magustoidukaussidesse. Aseta külmkappi tarretuma. Püreesta marjad ning suru läbi sõela. Maitsesta suhkru ja soovi korral marjalikööriga. Vala segu juba tarretunud magustoidule, hoia kuni serveerimiseni külmkapis. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hot Stuff 31.jaan 2010 14:59
ma panin vahukoort 2,5 dl ja jogurtit selle vôrra rohkem. Suhkurt panin ka natuke rohkem. Peale panin külmutatud maasikatest valmistatud värsket moosi. mmmm... :P
Hot Stuff 29.jaan 2010 18:27
suurepärane!
mara7120 18.mai 2006 20:00
väga väga ....maitsev
1