Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Maasikad palsamiäädikakastmes

Itaalia

Maasikad palsamiäädikakastmes

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Trendi-magustoit. Basiilik ja must pipar lisavad asjale vürtsi.
Retsept
portsjonile
800 g Aedmaasikas
1 dl tuhksuhkur
2 sl Palsamiveiniäädikas
1 peotäis Basiilikulehed (värske)
Must pipar
Pärast maitsestamist ei tohiks lasta salatil kaua seista, kuna musta pipra maitse võimendub ja tulemuseks võib olla liigagi krehvtine magustoit. Puhasta maasikad ja lõika neljaks. Sega juurde tuhksuhkur, palsamiveiniäädikas, hakitud basiilik ja must pipar. Serveeri kohe!

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes