Rahvusköögid  » Itaalia

Rabarberiga panna cotta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Itaalia magustoit kevadise nüansiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

valmist 30 min + 3 tundi külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
Tükelda rabarbrivarred ja pane need koos suhkruga kastrulisse. Lisa väheke vett ning kuumuta keemiseni. Kata kastrul kaanega ja hauta rabarbrid pehmeks. Kuumuta kastrulis koor ja suhkur keemiseni. Sega omavahel želatiinipulber ja vesi ning lase paisuda 5 minutit. Vala želatiinisegu koore hulka ja sega, kuni želatiin on lahustunud. Lisa pehmed rabarbritükid, jogurt ja vanillsuhkur. Vala segu nelja väiksemasse vormi või klaasi. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
t2msk 08.juuni 2010 15:16
Parim magustoit ever
hexy 18.mai 2008 18:26
väga maitsev magustoit ja kerge valmistada
1