Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia

Maasika panna cotta

Itaalia

Maasika panna cotta

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Panna cotta on Itaaliast pärinev kreemjas koorepuding, millel on palju erinevaid retsepte. Siintoodud magusroog saab suvemaitset maasikatest.
Retsept
portsjonile
5 dl Vahukoor
1 tk Vanillikaun
0.5 dl Suhkur
3 tl Želatiin
250 g Aedmaasikad
MAASIKAKASTE
250 g Aedmaasikad
2 sl Suhkur
Püreeri kastmemaasikad suhkruga ja tõsta serveerimiseni külma. Tükelda pudingi maasikad. NB! Jäta 3 maasikat kaunistamiseks. Pane paksupõhjalisse kastrulisse koor ja vaniljekaun. Lase keema tõusta ja kuumuta väiksel tulel aeg-ajalt segades 15 minutit. Leota želatiini 0,5 dl külmas vees 5–10 minutit ning sulata madalal kuumusel pidevalt segades. Võta kastrul pliidilt ja eemalda vaniljekaun. Sega hulka sulatatud želatiin, seejärel tükeldatud maasikad. Vala puding pokaalidesse, kausikestesse või kohvitassidesse, lase külmas 3–4 tundi tarduda. Serveerimisel vala peale kaste ja kaunista pooliku maasikaga.

Märksõnad

pannacottamaasika

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga