Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jaapan

Jaapani kurgisalat

Jaapan

Jaapani kurgisalat

Priit Kuusk Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Retsept “Köögikodanike” rännakult, kus Daigo viis mind Jaapani toidumaailma. Salat sobib hästi Teriyaki lõhega, aga selle võib ka eelroana nahka pista. Kõige olulisem koostisosa kurgi kõrval on siin röstitud seesamiseemnete õli, mis annab mõnusa pähklise maitse.

kuni 20 min

Retsept
1 tk Pikk värske kurk
Riivitud ingver
Röstitud seesamiseemned
KASTE
1 spl Röstitud seesamiseemnete õli
2 spl Mirini kaste või mesi 1 tl
3 spl Light sojakaste, gluteenivaba
1. Koori kurk, poolita ja lõika seibideks. Sega kokku kastmeained ja vala kurgitükkidele.

2. Lõpuks raputa peale ingver ja seesamiseemned. Ülilihtne, ja milline maitsepomm!

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes