Rahvusköögid  » Jaapan

Marineeritud ingver

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Oma Maitse
Jaapani köögis laialt kasutusel, asendamatu kaaslane sushi kõrvale.
Koori ja lõika 500 g värsket ingverit väiksemateks juppideks. Sega ingver 1 sl soolaga ja jäta pooleks tunniks seisma. Seejärel pane ingverijupid suletavasse purki. Sega potis kokku 250 ml riisiäädikat ja 5–7 sl suhkrut ning lase keema. Vala kuum marinaad ingveritükkidele. Jahuta, sule kaanega ja aseta külmkappi. Nädala pärast on ingver tõmbunud roosakaks ning on tarvitamiseks valmis. Enne serveerimist lõika ingver väga õhukesteks viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 03.jaan 2013 15:13
Siin ongi üks selline variant ka: Gari ehk marineeritud ingverijuur http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=10925
sushikass 03.jaan 2013 15:09
Kas ingverit enne purki panekut ei või juba õhukesteks viiludeks lõigata?
1