Rahvusköögid  » Mehhiko

Mehhikopärane kakao

Keskmine hinne: 4.46 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Veidi vürtsikas ja samas magus jook, mis pärineb Mehhiko indiaanlastelt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel kakao, suhkur, kaneel ja tšillipulber. Lisa segades piim ning kuumuta potis keemiseni. Serveeri kuumuskindlates klaasides. Kui soovid anda joogile kaunist välimust, kuumuta eraldi anumas veidi piima keemiseni, vahusta vispliga ja tõsta klaasidesse kakao peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
paul 25.sept 2011 08:56
väga hea parim!:Y
eluolu 25.märts 2011 12:39
Kasutame ka aegaajlt t?illipulbri asemel Cayenne - hää soojendav rüübe eriti talvisel ajal!
Atsinna 28.veeb 2011 10:20
Kindlasti on siin kasutatud naturaalset ehk mõrudat kakaopulbrit.
ell 27.veeb 2011 17:11
Kas kakaopulber on ikka see tavaline ehk mõru?
Hindaja 07.nov 2010 16:18
väga hea väga :P:P:P:P:Y:Y:Y:Y:P:P-
:P
LiisT 12.märts 2010 20:32
Väga mahe;) Mul kahjuks t?illipulbrit ei olnud, isegi poest ei leidnud, niiet selle asemel lisasin veidi Cayenne'i pipart, maitse oli imehea ning järelmaitse oli mõnusalt terav :D
hanna 15.juuni 2009 23:13
no superhea:P
Merike 05.märts 2009 18:50
Mõnus:A
arva ära !! 02.märts 2009 18:19
jummala hää _D
Hindaja 11.veeb 2009 12:38
suhteliselt hea:(
helluke 11.veeb 2009 12:14
Noo pole selle kakao joomisega suurt viga aga väga hea juua noo võib kaa iga hommikuti kohvitamas käia muideks..:)
1