Rahvusköögid  » Mehhiko

Chili con carne tumeda šokolaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Chili con carne on toitev lihahautis, millele annab põneva maitsenüansi ja värvi šokolaad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta pann ja prae sellel hakkliha. Kui hakkliha on pruunistunud, lisa hakitud sibul. Prae mõni minut ja lisa hakitud paprika, tomatid ning hakitud küüslauguküüs. Kuumuta 5 minutit ja lisa šokolaad, taco maitseainesegu, cayenne´i pipar, sool ja must pipar. Lõpuks sega juurde oakonserv. Hauta 15 minutit ning serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leanika 31.okt 2012 17:58
Kahjuks unustasin ?okolaadi panna.. See-eest panin 2 kyyslaugu kyynt ja t?illimaitseainet cayenni asemel. Väga maitsev oli- kõik omal kohal. Järgmine kord teen nats t?illisema ja ?okolaadi panen ka:)
Rändur 16.veeb 2012 00:09
Cü: purgitäis ube koos tomatikastmega on ca 420-450g (oleneb tootjast), aga kui küsid selleks, et tahad ainult (nõrutatud) valgeid ube toidule lisada, siis nn "puhtaid" ube on 1s purgis umbes 220-240g.
15.veeb 2012 12:52
Kui palju on üks purk grammides, oskab keegi öelda?
ma 16.mai 2011 19:56
Väga hea roog, olen kergete muudatustega (kui parasjagu midgai kodus olemas pole) mitmeid kordi teinud ja teen veelgi. ?okolaadi ei pea küll kartma.
Hindaja 25.apr 2011 15:26
@pensionär: muide, kohe väga hästi tuntakse seda moodust Mehhikos. Seal tõesti lisataksegi shokolaadi - oma silmaga järgi vaadatud. Kuigi...seal pandi shokolaad kõige lõpuks keskele sulama - siis, kui pada juba valmis oli. Aga mille eest sa 1 tähe oled pannud? See on ju täitsa ok retsept, ma ei ütleks, et see väärib vaid 1 tähte... Hindasid nii, kuna sa ei tea, et ?okolaadi lisatakse? Hale.
Joel 24.apr 2011 21:43
Mida te virisete selle soksiga aee annab väga hea maitse ja värvi
kadi 26.okt 2010 16:56
see on väga hea, proovige kindlalt. ma olen ise üsna valiv toidu suhtes, aga see on riisiga koos väga hea. mina ei pane ube ja ?okolaadi(mulle sellega ei meeldinud), asendan rohelise paprika punasega. väga viis!:Y
kaia193 26.aug 2009 22:33
Ka mina olen selle retsepti järgi kord suuremale seltskonnale süüa teinud ja välja kukkus üsna võrratu. Läheb tulevikus kindlasti uuele ringile.
Hindaja 25.aug 2009 21:00
kus mina elan müüakse taco maitse ainet ja sokolaad annab tõesti hea maitse just täna tegin seda väga hea oli tuhat tänu retsepti tegijale:D:D
Britt84 27.dets 2007 01:46
Mina šokolaadi ei pane, valged oad asendan punastega (nn kidney beans, meie pere armastab neid lihtsalt rohkem), maitseainetest eelistan soola, pipraid ja värskeid maitsetaimi + sibul, küüslauk. Igasugu maitseainetesegud ja puljongikuubikud sisaldavad ohtralt lisaaineid - milleks head toitu nendega rikkuda? Muidu teeb Santa Maria igasugu taco materjale - punased pakendid ja pea igas suuremas toidupoes olemas.
Linda 04.juuni 2006 20:13
Vahel annavad sootuks võõrad maitsenüansid sootuks huvitava maitse. 25 g pole ka nii suur kogus.
pensionär 04.juuni 2006 19:10
Kõlab üsna kummaline. Miks lisada `sokolaadi chili con carne'le? Vaevalt Mehikos sellist moodust tuntakse!
1