Rahvusköögid  » Mehhiko

Mehhiko tortiljad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Mehhiko tortiljasid võib ka ise valmistada. Täidiseks hakkliha-tomatitäidis salat ja juust.
Sega kuivained omavahel ja lisa need vähehaaval külmale veele. Sõtku elastne tainas ning jaga 8-10 ossa. Veereta need pallideks ja rulli ketasteks (läbimõõduga 20 cm). Küpseta koogid kuumal pannil ilma rasvata mõlemalt poolt. Keeramiseks kasuta puulabidakest. Lao valmis põhjad kuhja ja hoia soojas. Koori ning haki sibul. Kuumuta pannil rasv ja pruunista selles kergelt hakkliha ning hakitud sibul. Lisa sinna purustatud tomatid, tomatipüree, sool, Cayenne´i pipar ja peenestatud küüslauguküüned. Keeda kaste paksuks. Anna kaste ja lisandid lauale koos tortiljapõhjadega. Igaüks täidab tortilja oma taldrikul ise ja sööb seda kahekorra keeratult sõrmede vahelt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toidufänn 28.sept 2010 21:54
nämma
POISS 18.märts 2010 10:21
maitsvad
marten 28.sept 2009 17:19
väga maitsvad
Naamah 27.aug 2006 23:29
Tortillat võib igate moodi teha.enda maitse järgi:)
1