Rahvusköögid  » Poola

Bigos

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Ühepajatoit (läbikasvanud sealiha, veiseliha, suitsuvorst, valge peakapsas, hapukapsas, seened, mustad ploomid, punane vein).
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sealiha lõigata väikesteks kuubikuteks ja praadida, lisada hakitud sibul ning hautada kuldkollaseks.
Liha lõigata kuubikuteks, vorst ketasteks, peakapsas ja seened ribadeks ning panna kõik koos hapukapsa ja maitseainetega hautuspotti.
Lisada kuuma vett nii palju, et see vaevalt toitu katab ja keeta nõrgal tulel 1 tund.
Lõpuks lisada punane vein.
Lisandiks
Keedetud kartulid
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa