Uudiskiri Instagram Facebook
 
Poola

Bigos

Ühepajatoit (läbikasvanud sealiha, veiseliha, suitsuvorst, valge peakapsas, hapukapsas, seened, mustad ploomid, punane vein).
Retsept
portsjonile
200 g Sealiha (läbikasvanud)
2 tk Sibul
Veiseliha või
300 g Sealiha (taist)
100 g Suitsuvorst
300 g Valge peakapsas
500 g Hapukapsas
100 g Seened
Sool
Köömen
Majoraan
8 tk Must ploom
Must pipar
1 dl Punane vein
Valmistusviis
Sealiha lõigata väikesteks kuubikuteks ja praadida, lisada hakitud sibul ning hautada kuldkollaseks.
Liha lõigata kuubikuteks, vorst ketasteks, peakapsas ja seened ribadeks ning panna kõik koos hapukapsa ja maitseainetega hautuspotti.
Lisada kuuma vett nii palju, et see vaevalt toitu katab ja keeta nõrgal tulel 1 tund.
Lõpuks lisada punane vein.
Lisandiks
Keedetud kartulid

Märksõnad

bigos

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga