Rahvusköögid  » Poola

Liharullid kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Liharullid Varssavi moodi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lihaviilud vasardada hästi õhukeseks, puistata peale soola ja pipart. Sibulad hakkida, segada riivsaiaga ja panna lihaviiludele. Keerata lihaviilud rulli, siduda niidiga või kinnitada tikkudega. Rasv sulatada pannil, liharullid pruunistada kuumas rasvas igast küljest. Liharullid panna hautamispotti, lisada veidi vett või puljongit ja hautada tasasel tulel kaane all, kuni liharullid on pehmed (45-60 minutit). Hautamise lõpul lisada kastmele vähese veega segatud jahu, keeta tasasel tulel 5-6 minutit. Valmis rullid võtta kastmest välja, eemaldada niidid või tikud, liharullid panna serveerimiseni kastmesse tagasi. Serveerida võib kastmes või eraldi. Lisandiks pakutakse tataraputru, tangu- või kruubiputru, keedetud kartuleid ja värsket salatit või marineeritud köögivilju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa