Rahvusköögid  » Prantsuse

Leedriõiesiirup

Keskmine hinne: 3.97 Autor: Anne Labrosse
Ma olin väga üllatunud, kui ma kuulsin, et vaid vähesed eestlased kasutavad leedripuud. Selle maitse- ja raviomadused on võrratud!
Kogus: 1 portsjon
Vali õite noppimiseks selline põõsas, mis poleks sõidutee ääres, ning korja õisikud pärast hommikukaste kuivamist.
Sega koostisosad kausis ning lase toidukilega kaetuna 1-2 päeva toatemperatuuril seista. Aeg-ajalt liiguta lusikaga läbi. Seejärel filtreeri läbi hõreda riide. Kuumuta sõelutud siirup keemiseni. Kui suhkur on täiesti lahustunud, vala siirup steriliseeritud pudelitesse. Säilita õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa