Rahvusköögid  » Prantsuse

Seakarbonaad mustade ploomidega ja siidriga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
See roog ei vaja lisandeid, kuid soovi korral saate teha söögikorra teha toekamaks praetud seente ja prae- või keedukartulitega.
Kogus: 4 portsjonit
Aseta ploomid mõni tund varem õunamahla või -veini maitsestuma.
Kuivata majapidamispaberiga lihalõigud. Tükelda õunad sektoriteks, eemalda südamik, kuid jäta alles koor, kui tegemist on koduõuntega.
Kuumuta pannil või ja õli ning pruunista selles lihalõike mõlemalt poolt. Maitsesta liha kohe pärast pannil ümberpööramist soola ja pipraga.
Lisa õunasektorid ja nõrutatud ploomid (hoia vedelik alles) ning kuumuta segades, kuni õunad on kergelt pruunistunud.
Lisa puljong või siider ja ploomivedelik ning kuumuta liha kuni pehmenemiseni. Eemalda seejärel liha ning hoia soojas. Redutseeri vajadusel kaste ning lisa siis rõõsk koor. Keeda paraja tihedusega kastme saamiseni. Serveeri lihalõik e kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bahjiggity 29.sept 2010 20:27
Ei olnud suurem asi maitseelamus. Sealihast annab palju parema mekiga toitu teha.
duende 01.märts 2009 11:13
Nojah, ex ma ei lugenud korralikult retsepti esimest lauset...
NurrMarta 27.veeb 2009 20:33
Algul pannakse sellesse ploomid maitsestuma. Ja kui ploomid on välja kurnatud, muutub õunamahl või vein "ploomivedelikuks" :) "Lisa puljong või siider ja ploomivedelik..."
duende 27.veeb 2009 20:19
Mida selle 1dl õunamahla või -veiniga teha?:R
1