Rahvusköögid  » Prantsuse

Sidruni-piparmünditall

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
Prantsuse keeles "Agneau au citron et a la menthe"
Kogus: 1 portsjon
Pruunista lihatükid suuremas malmpotis õli sees. Pane juurde porgandid ja sibulad. Sega läbi. Lisa tomatipüree, maitseained ja nii palju puljongit, et see vaevalt katab liha. Lase tasasel tulel 1 tund haududa.
Ühenda omavahel munakollased ja jogurt, vala hautamisnõusse, kuumuta kergelt, väldi keema tõusmist. Maitsesta sidrunimahlaga ning lisa münt.
Kaunista murulaugu ja mündilehtedega.
Lisandina võid pakkuda bulgurit, kuskussi, kruupe või riisi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mele 07.märts 2011 10:56
Valmistasin selle roa suurte lootustega. Kõik oli imehea kuni selle hetkeni, kui lisasin ettevaatlikkust arvestades algul pool sidrunimahla miinimumkogusest. See rikkus ära. Sidrun oleks pidanud täiesti välja jääma. Liha oli küll maitsev, kuna sidunimaitse sinna sisse ei imendunud, aga kaste oli mõttetu. Sellest ei saanud asja isegi üritades seda magus-hapuks kastmeks teha. Ilma sidrunita annaks 5 tärni, aga sidruniga ei olnud hea.
1