Rahvusköögid  » Prantsuse

Leegitsevad õunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Flambeerimishetk on alati pidulik.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese õunad, poolita, eralda seemned ja lõika viiludeks. Kuumuta või ja suhkur pannil, lase pisut pruunistuda ja lisa õunad. Küpseta 2–4 minutit, pidevalt pöörates. Lisa kalvados, kuumuta, võta pann tulelt ja süüta tikuga põlema. Ohutuse mõttes hoia kaas käeulatuses, et vajadusel leek kustutada. Jaga õunad taldrikutele, pane igale taldrikule ka jäätisepall.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gurmaan 27.märts 2012 21:48
Järgmine kord lisaksin kaneeli ning kooriksin ka õunad ära.
1