Uudiskiri Instagram Facebook
 
Prantsuse

Prantsuse lambapada

Prantsuse

Prantsuse lambapada

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui soovid rooga kiirelt lauale saada, kasuta tallefileed. Muude lihatükkidega varu hautamiseks rohkem aega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Lambaliha (soovitavalt talleliha)
2 tk Paprika
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
250 g Aeduba ehk Türgi uba
1 oks Rosmariin
3 - 4 dl Puljong
2 dl Valge vein (kuiv)
Või
Õli
Pruun kastmepaksendaja (vajadusel)
Sool
Must pipar
Lõika talleliha õhukesteks ribadeks, pruunista pannil või ja õli segus. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta suurde potti. Lõika paprikad ribadeks ja sibul sektoriteks. Haki küüslauguküüned. Pruunista köögiviljad kiirelt pannil ning lisa potti koos rosmariinioksaga. Vala peale vein ja puljong. Keeda tasasel tulel 8–10 minutit (köögiviljad peaks jääma veidi krõmpsud). Viimistle maitse soola-pipraga ja lisa vajadusel veidi kastmepaksendajat. Serveeri riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree