Rahvusköögid  » Prantsuse

Prantsuse lambapada

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kui soovid rooga kiirelt lauale saada, kasuta tallefileed. Muude lihatükkidega varu hautamiseks rohkem aega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika talleliha õhukesteks ribadeks, pruunista pannil või ja õli segus. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta suurde potti. Lõika paprikad ribadeks ja sibul sektoriteks. Haki küüslauguküüned. Pruunista köögiviljad kiirelt pannil ning lisa potti koos rosmariinioksaga. Vala peale vein ja puljong. Keeda tasasel tulel 8–10 minutit (köögiviljad peaks jääma veidi krõmpsud). Viimistle maitse soola-pipraga ja lisa vajadusel veidi kastmepaksendajat. Serveeri riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa