Rahvusköögid  » Prantsuse

Seeneroog prantsuse moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Singi ja küüslauguga hautatud lambatatikud. Paku kastme asemel küpsetatud liha, kotlettide või pikkpoisi juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Eemalda seentel kübarad, pühi need majapidamispaberiga puhtaks ja lõika õhukesteks viiludeks. Kraabi seenejalad puhtaks ja lõika kuubikuteks. Kuumuta potis või, lisa seened ja lase keema tõusta. Pane potti ka viilutatud ja ribadeks lõigatud sink ning küüslauk. Pane potile kaas peale ja jäta roog 10 minutiks hauduma. Tõsta seejärel potilt kaas ja lase vedelikul aurustuda. Lisa peenestatud petersell ja maitseks pipart. Paku kastme asemel küpsetatud liha, kotlettide või pikkpoisi juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa