Uudiskiri Instagram Facebook
 
Prantsuse

Seeneroog prantsuse moodi

Prantsuse

Seeneroog prantsuse moodi

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Singi ja küüslauguga hautatud lambatatikud. Paku kastme asemel küpsetatud liha, kotlettide või pikkpoisi juurde.
20-40 min
Retsept
1 tk sitke lambatatik
0.5 sl või
0.5 küünt purustatud küüslauk
0.5 tk õhuke singiviil
0.5 sl peenestatud petersell
sool
Must pipar
Eemalda seentel kübarad, pühi need majapidamispaberiga puhtaks ja lõika õhukesteks viiludeks. Kraabi seenejalad puhtaks ja lõika kuubikuteks. Kuumuta potis või, lisa seened ja lase keema tõusta. Pane potti ka viilutatud ja ribadeks lõigatud sink ning küüslauk. Pane potile kaas peale ja jäta roog 10 minutiks hauduma. Tõsta seejärel potilt kaas ja lase vedelikul aurustuda. Lisa peenestatud petersell ja maitseks pipart. Paku kastme asemel küpsetatud liha, kotlettide või pikkpoisi juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes