Rahvusköögid  » Prantsuse

Lyoni kartulid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud kartulid sibula ja peterselliga on väga hea lisand lambaliha ja kala juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
Pese koorega kartulid ja keeda 20 minutit. Kurna, koori ja lõika sõrmejämedustkes kangideks. Koori ja lõika väikesteks kuubikuteks sibulad. Sulata pannil pool võist ja prae selles sibulad kuldkollaseks. Tõsta välja. Sulata pannil ülejäänud või ja prae selles kartuleid nõrgal kuumusel umbes 10 minutit. Loputa, kuivata ja haki peeneks petersellilehed, sega koos sibulatega kartulitesse. Maitsesta soola ja pipra ning soovi korral sidrunimahlaga. Väga hea lisand lambaliha ja kala juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 02.jaan 2010 19:32
Väga maitsvad!
1