Uudiskiri Instagram Facebook
 
Prantsuse

Lyoni kartulid

Prantsuse

Lyoni kartulid

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kartulid sibula ja peterselliga on väga hea lisand lambaliha ja kala juurde.

40-60 min

Retsept
187.5 g mittekatkikeevad kartulid
0.75 tk Sibul
12.5 g või
0.25 kimpu Petersell
sool
värskelt jahvatatud must pipar
sidrunimahl
Pese koorega kartulid ja keeda 20 minutit. Kurna, koori ja lõika sõrmejämedustkes kangideks. Koori ja lõika väikesteks kuubikuteks sibulad. Sulata pannil pool võist ja prae selles sibulad kuldkollaseks. Tõsta välja. Sulata pannil ülejäänud või ja prae selles kartuleid nõrgal kuumusel umbes 10 minutit. Loputa, kuivata ja haki peeneks petersellilehed, sega koos sibulatega kartulitesse. Maitsesta soola ja pipra ning soovi korral sidrunimahlaga. Väga hea lisand lambaliha ja kala juurde.

KOMMENTAARID

Triin 02.jaan 2010 19:32
Väga maitsvad!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke