Rahvusköögid  » Prantsuse

Väikesed ahjujäätised granadilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Desserdid Autor: Lia Virkus
Hapukas granadill on koos šokolaadiküpsiste ja koorese vanillijäätisega lihtsalt imehea. Sobib iga pidulikuma õhtusöögi lõppakordiks, aplausi teenid välja kerge vaevaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eelkuumuta ahi 250 kraadini. Pane igasse kohvitassi (mis kannatab kuuma ahju) või väikeste ahjuvormide põhja 1 küpsis ja suru lusikaga pisut katki. Poolita granadillid ja kaabi viljaliha lusikaga väikesse kaussi.

2. Vahusta toasoojad munavalged kõvaks vahuks. Lisa vähehaaval suhkur ja vahusta läikivaks tihkeks vahuks.

3. Võta jäätis sügavkülmast, lõika kuubikuteks ja jaga tassidesse.

4. Tõsta igasse tassi pisut granadilli viljaliha. Kata tassid munavalgevahuga, nii et tassi ja munavalgevahu vahele ei jääks ühtki auku, kust kuumus jäätisele ligi pääseks.

5. Tõsta ahju ja küpseta 2 minutit või kuni pind saab kauni värvi. Serveeri granadilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa