Rahvusköögid  » Prantsuse

Täisterakrepid valge šokolaadi ja vürtsikaramelliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kogus 10 tükki.
Kogus: 5 portsjonit

1. Valmista krepitainas ning lase 30 minutit seista.

2. Sega suhkur kardemoniga ning vala taldrikule ootele.

3. Tükelda šokolaad. Kuumuta pannil või ja suhkur kerge karamellistumiseni, lisa siis pohlad ja kuumuta segades, kuni mõned pohlad on pehmenenud.

4. Prae mõõdukas kuumuses kuldsed krepid. Puista iga krepi peale šokolaaditükke ning murra seejärel koogid neljaks. Suru krepiveerandikud kardemonisuhkru sisse ning prae mõlemalt poolt kuni pinna karamellistumiseni. Serveeri kohe jaheda pohlamoosiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa