Rahvusköögid  » Prantsuse

Montmartre'i hõrgutis ehk kohupiimakreem kaerahelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Prantsuse Autor: Mari
Kohupiimakook kaerahelbekattega.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 120 minutit + 3-4 tundi seisab jahedas.

Paisuta želatiin 5-6 sl külma veega ja seejärel sulata, pidevalt segades. Vahusta munakollased suhkruga, kuumuta piim. Vahustatud munakollased ja sulatatud želatiin sega kuuma piimaga.
Kohupiimale lisa vanillsuhkrut ja lahustuv kohv ning želatiini-piimasegu. Sega hästi hoolikalt, kuni mass muutub kreemitaoliseks. Lisa vahustatud muna ja vahukoor. Saadud mass kalla laia põhjaga vormi, lase jahedas seista 3-4 tundi seista. Pruunista kaerahelbed või ja suhkruga ning puista koogile. Võid katta ka koogi ääred. Kohupiimamassi võib panna ka biskviidist või muretainast alusele. Kaunistada võib martsipanist lilledega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa